Nagyobb súlyfelesleg van rajtam (max. 10 kg)

Fogyasztó kezelés

Az ilyen típusú elhízást általában több tényező együttesen okozza, így a kímélő étrend és a testmozgás ennek a kezelésében alapvető fontosságú.

De ezek mellett tehetsz mást is ellene!

Hogy beindítsuk a fogyást, neked a következő kezelésblokkot ajánlom:
60 perc Wiener testtekercselés, utána 40 perc hullámmasszázs
Ezt 10 alkalommal ismételjük meg.

40 perc rádiófrekvenciás kezelés, utána 40 perc hullámmasszázs                                                                                                  Ezt 6 alkalommal ismételjük meg.

A kezelésblokk ára: 91.000 Ft
+ Ajándék 10 alkalmas hullámmasszázs bérlet.

A kezeléseket tudod alkalmanként is fizetni, ekkor azonban az ajándék 10 alkalmas hullámmasszázs bérlet nem jár hozzá.

Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, hívj minket: 06307545150
A Wiener testtekercselésnek köszönhetően a tested nagy részét egyszerre tudjuk kezelni és nemcsak a zsírbontásban segít, hanem a bőrt is szépen feszesíti.
Fontos! A kezelés előtt 3 órával ne egyél, mert akkor a kezelés alatt a vérben található tápanyagokat használja fel a szervezeted és nem a lerakódott zsírokat égeti el!

A rádiófrekvenciás kezelés alatt egy kontrollált hőbevitel történik, amelynek kettős hatása van. Az egyik, hogy a kezelt területen található zsírsejtekből intenzíven tudnak a zsírsavak, salakanyagok távozni, amik azután a nyirok rendszeren keresztül ki tudnak ürülni a szervezetből. Tehát csökkenti a zsírsejtek méretét. A másik hatása, hogy a kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez, hosszú távon pedig elősegíti a kollagén rekonstrukciót.

A hullámmasszázs önmagában is fokozza a nyirokkeringést és a vérkeringést, ezáltal a zsírégetést is.